top of page
Fina rosa blommor

Om mig

Kristina doftar på syrener

För över 15 år sedan slog det mig plötsligt: hudvård är så mycket mer än bara något man gör – det är något man kan ägna sitt liv åt. Efter att ha kämpat med hudproblem och tillbringat timmar på skönhetsalonger som kund, insåg jag att detta var min passion! Det lät så fantastiskt roligt!

Resan hit har varit lång och ibland slingrig, med andra möjliga vägar som lockade. Men för några år sedan kom både tiden och mognaden som behövdes för att ta steget mot min dröm att bli hudterapeut.

Efter ett intensivt men otroligt lärorikt år på Gilda Skolan i Göteborg tog jag äntligen min efterlängtade examen, godkänd av både SHR (Svenska Hudterapeuters Riksorganisation) och den internationella Cidesco-kommittén.

Nu, med flera års erfarenhet i bagaget, har jag äntligen öppnat min alldeles egna salong här i Alingsås – HEL HUD.

Bakom namnet Hel Hud ligger tanken att sträva efter just detta för mina kunder – en helhud, en hud i fullständig balans och välmående. Mitt fokus ligger också starkt på hållbarhet, och därför har jag valt att enbart använda ekologiska hudvårdsprodukter. Jag vill att du ska kunna njuta av en underbar ansiktsbehandling utan att kompromissa med vår miljö. Det sträcker sig från hur produkterna tillverkas till vilka bomullsrondeller jag använder.

Välkommen in, Kristina
bottom of page